header1

Hoe we werken

Onze werkwijze is in feite vrij eenvoudig.

Als u een advies- of cursusvraag heeft, dan kunt u ons bellen. Op basis van een korte uitleg kan ik u aangeven of OASE-advies uw vraag kan beantwoorden.

Als wij u kunnen helpen, kom ik naar u toe om meer gedetailleerd uw vraag door te nemen. Dat is belangrijk om helder te krijgen wat u precies van ons wilt hebben. De opdracht moet namelijk zowel voor u als voor ons helder zijn om teleurstelling te voorkomen. Wij sluiten graag aan bij uw verwachtingen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Vervolgens gaan wij aan de slag en schrijven voor u een voorstel. Dat kan een uitgeschreven padviesprocedure zijn, maar ook een programmavoorstel voor een cursus, afhankelijk van de vraag. Dat vormt de tweede mogelijkheid om te bezien of we elkaar goed begrepen hebben. 

In het intakegesprek zal het duidelijk worden dat er andere deskundigen ingeschakeld moeten worden om uw vraag goed en zorgvuldig te beantwoorden.
OASE-advies heeft een groot netwerk met deskundgen die op verschillende terreinen hun sporen hebben verdient. Of het nu op financieel gebied is, HRM, teamontwikkeling of ander gebied, het bureau OASE-advies kan u op vele terreinen ondersteunen.

 

In het intake-gesprek zal ook worden gesproken over de voorwaarden. Zowel aangaande voorwaarden betreffende de begeleiding of het te verwachten advies, als de betalingsvoorwaarden. 
Bij voldoende uitdaging is het zelfs mogelijk om wat betreft de vergoeding en de betaling ............. (en daardoor wordt een gesprek echt interessant voor zowel de opdrachtgever als voor OASE-advies). Een tipje van de sluier: we houden wel van spanning, uitdaging en kritische klanten.

Dus als u vragen heeft : bel ons gerust, het verplicht u tot niets.